Sådan gendannes MP3-lydfiler på Mac?

Ved at lære dine elever, hvordan de bruger det offentlige bibliotek, kan du lægge en stor mængde frigøre ressourcer i deres hænder (f.eks. lydbøger). Så lånte min bror lydbogen til 1. bog fra biblioteket, og den ændrede alt for mig. Jeg nævner det ikke en masse på bloggen, men en masse af mine “læsning” i disse dage sker via lydbog. Nævnte jeg, at de begge er rige? At dømme ud fra det åbne brev, at Association of American Publishers (den amerikanske bog og tidsskrift udgivere ‘brancheforening) skrev til IDPF om EPUB vedtagelse, frygter vi, at det ikke kan være nok: for én ting, brevet nævner slet ikke DRM interoperabilitet eller standardisering.

Jeg elskede denne bog, både på grund af dens standalone kvaliteter og også fordi det var en prequel slags til en af mine yndlingsbøger gennem tiderne, Ella Enchanted. I picking mine foretrukne lydbøger, ville næsten alt udført af Full Cast Audio gøre den fulde liste. Så jeg havde læst de første 2 Artemis Fowl bøger og nød dem, selv om jeg ikke ville sige, at de gjorde det på en favoritliste på nogen måde. Nathaniel Parker lavede Artemis Fowl til mig. Hvis du var i stand til at få dig selv til et sted med absolut utvivlsomt tro det ville komme med det samme. Men jeg elsker også at høre mine yndlingsbøger kommer til live også.

Som jeg sagde, jeg elsker Full Cast Audio’s produktioner og vil anbefale mange, mange af dem, men af hensyn til at holde dette indlæg håndterbare størrelse, ville jeg vælge mest retfærdige som en af mine foretrukne. Næsten alle lytter til musik på deres Google Home, så der er et væld af muligheder for at oprette din yndlingsmusiktjeneste. De er også livreddere på lange drev og bilture. Begge bøger jeg færdig med at lytte til dem på sommer bilture. Jeg elsker at lukke mine øjne (undtagen når du kører på de lange bilture selvfølgelig) og fare vild i historien.

Jeg har lyttet til så mange af deres optagelser nu, at jeg ofte genkender skuespillere fra en historie til en anden, hvilket giver en helt anden dimension til karaktererne af historierne (som en underlig og utilsigtet bivirkning). Han giver hver karakter en tydelig stemme, hvilket er en dejlig kontrast til hans noget tørre fortælling stil. Dette giver bøgerne en anden dimension; får dem til at føle sig næsten som at se et skuespil i stedet for at lytte til en enkelt person relatere en historie. Åh, og duh, der er hele sæsoner af nye Netflix-shows, der skal rives ned på en enkelt dag. Snarere end at blive læst af en enkelt person, er bogen læst af, ja, en fuld stemmer. Men ud over den fantastiske fuld stemmer læsning, denne bog har musik.

For mig er lydbøger en god måde at “læse” en bog, lydbøger – læs mere her – mens jeg har travlt med at gøre noget andet. Så her er fem tips til din solo langdistance rejse. Lydbøger er tilgængelige på en række platforme, her er nogle af de bedste. Nogle fortællere har stemmer, der er meget lig hinanden, eller ikke skelner meget godt mellem kønnene, to af mine største fortæller kæledyr peeves. Ulempen er, at det kun er for folk, der bor i Storbritannien eller har en britisk betalingsmetode. Ligeledes, nogle mennesker, måske folk, der kan fortælle dig, at de ikke kan lide bøger, vil vige tilbage fra lydbøger, simpelthen på grund af navnet, og det billede, at dette navn kan fremmane for dem.